Search
Close this search box.

בית >

3 דברים שחשוב לדעת על אפליקציה לניהול פרויקטים

הכירו את הכותבת:

טל לבנון, מייסדת ושותפה ב”טל לבנון – HCP בע"מ”, יועצת לו"ז מומחית לפרויקטים ומפתחת שיטת הנתיבים הקריטים הנסתרים (HCP) לניתוח ושיפור לו"ז לפרויקטים.

326992794_1264513354417332_8313151096923876505_n
לאסוף נתונים, לנתח אותם וחשיבה והסקת מסקנות –  3 דברים שחשוב לדעת על אפליקציה לניהול פרויקטים.

3 דברים שכדאי להמנע מהם בזמן תכנון לוח זמנים לפרויקט:

  1. בניית לוח זמנים לבד – לא רעיון טוב, אלא אם זה לוח זמנים לעבודה שלך בלבד, עבורך בלבד, לפרויקט שלך בלבד. כשמדובר בפרויקט עם מספר משתתפים – חשוב מאד לבנות את לוח הזמנים עם כל המשתתפים. לכל אחד יש את נקודת המבט שלו על הפרויקט וכל נקודת מבט צריכה לבוא לידי ביטוי בלוח הזמנים. לקריאה נוספת איך לעשות את זה נכון אפשר לקרוא כאן.
  2. לעצור באמצע התהליך ולהבהל מתאריך הסיום המתגבש – כמאמר השאלה "למי לא מראים חצי עבודה?" לוח זמנים בוחנים לפי הנתיבים הקריטיים והנתיבים הקריטיים הנסתרים רק בסיום בניית לוח הזמנים כולו. Project תראה את הנתיב הקריטי לפי CPM. אפליקציית HCP Go תראה את הנתיב הקריטי ונתיבים קריטיים נסתרים לפי HCP. לקריאה נוספת על הנתיבים הקריטיים. לאפליקציית HCP Go אפשר ללחוץ כאן.
  3. לשנות את שעות העבודה בלוח השנה בלי לשנות את ההגדרות הבסיסיות – זו אחת הטעויות הנפוצות. כדי לגלות את הטעות הזו – כדאי לעשות ניתוח HCP. כדי לתקן אותה, כדאי לקרוא כאן, או לראות את הסרטון הזה ולעקוב אחרי ההוראות.

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן